Školní jídelna

Jídelníček

Seznam alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Více o alergenech

Pondělí 26. 10. 2020

Dopolední svačina: chléb s máslem a strouhaný sýr A: 1,7

Polévka: vývar s játrovou rýží A:1,3,9

Hlavní jídlo:

  • vepřový guláš, knedlík, jogurt A:1,3,7,9
  • těstovinový salát s tuňákem, jogurt A:1,3,7

Úterý 27. 10. 2020

Dopolední svačina: houska s máslem, jablko A:1,7

Polévka: zelňačka A:1,9

Hlavní jídlo:

  • kuřecí plátek, zeleninka, rýže, ovoce
  • přírodní ryba se špenátem, brambor, ovoce

Změna jídelníčku vyhrazena.